Nooit Volmaakt bezoekt Nieuwkoopse plassen


Boek nu in de week van 16 tot en met 21 augustus een zeiltocht op de Nieuwkoopse Plassen!

Zonsondergangstocht vrijdag 20 augustus

18.30 - 21.00 uur

UITVERKOCHT!

Wat kun je verwachten van de middag of avond?

Unieke ervaring op een zeilschip uit 1910

Vertrek om 13.00 of 18.30 uur vanaf het Reghthuysplein in Nieuwkoop

2,5 uur zeilen

✅ Onder leiding van Rob, een gepassioneerde schipper met 50 jaar ervaring die met zijn enthousiasme en kennis jouw avond compleet maakt

✅ Inclusief gratis drankje en wat lekkers

€42,50 per persoon

Opstaplocatie: in het centrum van Nieuwkoop, aan het Reghthuysplein

Nooit Volmaakt bezoekt Nieuwkoop

In de week van 14 tot en met 21 augustus ruilen wij tijdelijk onze vertrouwde haven aan de Westeinderplassen om voor Nieuwkoop. En jij hebt kans om met ons mee te varen! Elke avond zeilen we namelijk op de Nieuwkoopse Plassen om dit prachtige natuurgebied te bekijken en de zon in het water te zien zakken.

Programma

Schipper Rob heet u welkom aan boord, vertelt over de historie van zijn schip en legt uit hoe het zeilen met zo'n groot schip werkt. Dan vertrekt skûtsje Nooit Volmaakt om 13.00 uur voor de middagtocht en om 18:30 voor de avondtocht vanaf het prachtige centrum van Nieuwkoop.

Terug in de haven

Rond 15.30 uur / 21.00 uur is het schip weer terug in de haven in Nieuwkoop, waar je met een tevreden gevoel van boord stapt.

Ervaringen van tevreden gasten

'We werden hartelijk ontvangen door schipper Rob Ligtenberg en kregen koffie en thee met wat lekkers. Rob vertelde een mooi verhaal over de geschiedenis van zijn schip en hierna gingen we varen. Eerst een stuk op de motor en op de Westeinderplassen hebben we gezeild. n van onze collega’s heeft ook nog aan het roer gestaan. Heel mooi om je eigen omgeving vanaf het water te zien. Er gaat een hele andere wereld voor je open.

Rob weet veel en vertelt graag. Hij weet ook enorm veel over de omgeving. Zelfs iemand die al 50 jaar in deze omgeving woont, wist hij nieuwe interessante dingen te vertellen. Daarnaast waren ook de momenten van stilte en rust op het water deze avond inspirerend.

Wij bevelen Rob en zijn schip Nooit Volmaakt van harte aan. Een mooi ontspannen uitstapje waardoor je je collega’s ook eens van een andere kant meemaakt.'

Team Rozen & Radijs / Burgerveen

'Rob heeft geweldig werk geleverd door voor ons een persoonlijke en unieke ervaring te organiseren aan boord van zijn antieke zeilschip en ons kennis te laten maken met het Nederlandse leven, de geschiedenis en cultuur. Hij was erg gastvrij, net als zijn vriendengroep die ook aan boord waren om te helpen.

Hij maakte de ervaring persoonlijk en deed het onmogelijke. Ik zou graag terugkomen en aan boord blijven de volgende keer dat we bezoeken, want dat is een optie. Hoewel we een kleine groep waren, heeft Rob alles uit de kast gehaald om de reis een heel bijzondere tijd te maken. Ik raad deze unieke ervaring zeker aan!'

Andy / Fort Lauderdale (VS)Zonsondergangstocht vrijdag 20 augustus

18.30 - 21.00 uur

UITVERKOCHT!