Zeiltocht

Westeinder & Wijde Aa

Zeiltocht

Westeinder & Wijde Aa

0
jaar oud zeilschip
0
jaar ervaring
0 +
dagtochtjes gevaren

Wat kun je verwachten van de

dagtocht?

Wat kun je verwachten van de

dagtocht?

Prijs: vanaf €96,- per persoon

Dagtocht

Kudelstaart - Wijde Aa en terug

Maak, gedreven door de wind, een duurzame vaartocht vanaf Fort Kudelstaart naar de Braassemermeer en de Wijde Aa onder het motto: duurzaam varen als vroeger

09.30 uur
Welkom aan boord!

De schipper legt in zijn welkomstwoord uit hoe het zeilen met zo'n groot schip werkt. En hij vertelt ook iets over de boeiende geschiedenis van dit stukje varend erfgoed uit 1910. Na deze introductie vertrekt skûtsje Nooit Volmaakt om 10.00 uur vanaf het Fort Kudelstaart. Al na zo´n 50 meter vaar je op de Westeinderplassen en kunnen de zeilen gehesen worden. Daar is volop ruimte want op dat tijdstip is de plas altijd nagenoeg leeg.

Ochtendprogramma
Zeilen & lunchen

Via de Westeinderplassen, de Ringvaart van de Haarlemmermeer en de Wetering eindigt de ochtendroute bij Yachtclub Noorderhem, voor de lunch. Rond 12.30 uur meert de Nooit Volmaakt aan bij Watersportvereniging Braassemermeer. Daar kun je bij chefkok Edwin van Wieringen in zijn prima geoutilleerde Yacht Club Noorderhem de lunch bestellen. Dit restaurant is gelegen op een unieke locatie. Vanaf hier heb je als een echte VIP schitterend uitzicht over het Braassemermeer.

Middagprogramma
Cultuur snuiven of bewegen​
Een middagje cultuur snuiven of lekker sportief bezig zijn.
Team work
Handen uit de mouwen
Bij het Varen op de Wijde Aa komt het aan op teamwork: dan moet er gelaveerd worden op het zeer smalle water. En dat is echt wel een uitdaging, waarbij de handen uit de mouwen moeten.
17.30 uur
Terug in Kudelstaart

Rond 15.00 uur wordt het tijd voor de terugreis. Als de wind de goede kant op blaast, zal er zoveel mogelijk gezeild worden. Rond 17.30 uur zal de Nooit Volmaakt weer aanmeren bij de plek waar je 's ochtends aan boord gekomen bent.

Tarieven

Dagtocht

€ 588,00.
Dagtocht van 8 uur met 5 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord. Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

€ 630,00.
Dagtocht van 8 uur met 6 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord. Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

€ 672,00
Dagtocht van 8 uur met 7 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord. Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

€ 714,00
Dagtocht van 8 uur met 8 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord.
Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

€ 756,00
Dagtocht van 8 uur met 9 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord. Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

€ 798,00
Dagtocht van 8 uur met 10 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord. Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

€ 840,00
Dagtocht van 8 uur met 11 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord. Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

€ 882,00
Dagtocht van 8 uur met 12 personen. Inclusief koffie, thee, drankje & hapje aan boord. Exclusief lunch bij Yachtclub Noorderhem.

Enthousiast geworden?

Reviews

Zij stapten aan boord

Scroll naar boven